Over ons

OVER ONS

Marketing op een nieuw niveau

WIE WIJ ZIJN

Een idee, de kennis, de wil en de ervaring. Dat is wie wij zijn. Calliope Creations is ontstaan uit een idee, gemixt met kennis uit opgedane ervaring om ten slotte gemengd te zijn met het laatste kerningrediënt: de wil. Wij zijn een jonge start-up met een bovengemiddeld gehalte van ambitie en discipline om voor onze klanten het beste marketingproduct neer te zetten. 

WAT WIJ DOEN

Wij houden ons als marketingbureau bezig met veel meer dan alleen marketing. Naast een uniek product, opgebouwd aan de hand van de nieuwste inzichten, kunt u van ons ook persoonlijk contact verwachten. Naast kwaliteit, hechten wij ook veel waarde aan eerlijkheid en nuchterheid. Onze expertise omvat alles van online content tot SEO (Zoekmachine Optimalisatie). Graag vertellen wij in een persoonlijk gesprek meer over wat wij doen en over wat wij voor u kunnen doen.

ONZE NAAM

De naam Calliope is eigen aan de Griekse godin Calliope. De godin stond symbool voor kwaliteit en het creëren van de beste teksten en andere dingen. Tegenwoordig is er niet veel veranderd en staat de naam bij ons product content creation nog steeds symbool voor het leveren van de beste teksten. Ook bij al onze andere producten zijn de naam Calliope en kwaliteit nog steeds onlosmakelijk verbonden.

WAAR WIJ VOOR STAAN

MODERN

Wij zijn een nieuw bedrijf op de markt met jonge mensen en vernieuwende ideeën, waarvan wij graag ook onze klanten laten profiteren.​

KWALITEIT

Onze nieuwe ideeën doen niet afbreuk aan het oude concept van kwaliteit, maar verbeteren het zelfs. Kwaliteit, maar dan beter.

UNIEKE INZICHTEN

Calliope Creations maakt gebruik van de unieke combinatie van traditionele inzichten, gecombineerd met moderne marketingsinzichten.

PERSOONLIJK CONTACT

Naast een goed(koop) product, vinden wij persoonlijk contact ook erg belangrijk. Er staat altijd iemand van ons voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

EERLIJKE PRIJZEN

Door een efficiënte bedrijfsvoering en een gedreven team, kunnen wij het ons veroorloven u voor een uitgebalanceerd product, uitgebalanceerde prijzen te bieden.

EFFICIËNTIE

Wij vinden efficiëntie niet alleen belangrijk bij onszelf, maar ook bij onze klanten. Met onze diensten, bent u er zeker van dat er verbetering komt, daar waar het beter kan.

De oprichters van Calliope Creations

Calliope Creations 17 Marit van den Berg Photography

Justus de Boer

Mede-eigenaar
Calliope Creations 16 Marit van den Berg Photography

Michel Busstra

Mede-eigenaar